Lisää luomuvihannestoimituksia

by

Koska käyttämämme Labbyn tila toimittaa vain rajatulle alueelle, päätimme selvittää löytyykö muita luomutiloja, joilta voisi tilata kasvikset kotiovelle. 

Karjaalla sijaitseva Svarfvarsin luomutila tarjoaa kotiinkuljetuksella sekä oman tilansa että muiden kotimaisten tilojen vihanneksia ja juureksia sekä ulkomaisia vihanneksia ja hedelmiä. Lisäksi kaupan on viljatuotteita, tilalla tuotettua lihaa, luonnonkosmetiikkaa, pesuaineita jne. Myynnissä on jopa parinkymmenen kilon juuressäkkejä, joten kannattaa harkita tilaamista vaikka yhdessä kaverin kanssa. Tilan kauppa löytyy osoitteesta www.svarfvars.fi/cat/ ja myös Facebookissa voi tutustua tilaan. Svarfvarsin toimitusaluetta on pääkaupunkiseudun lisäksi Länsi-Uusimaa, joten tässä pientä laajennusta Labbyn toimitusalueeseen. Tila toimittaa yli 50 euron tilaukset kotiin ilman toimituskuluja! Toimituksia tehdään joka toinen viikko, tiettyinä päivinä tietyille alueille.

Tampereen alueella ja ympäristössä toimii www.luomulaatikko.com, joka toimittaa kotiin juureksia, vihanneksia ja hedelmiä sekä valmiina lajitelmalaatikoina että kilohinnoilla. Lisäksi tarjolla on monia muita luomutuotteita kuten siemeniä, pähkinöitä ja viljatuotteita (myös leipiä). Perusjuureslaatikon hinta on 15 euroa (5,5 kg) ja hedelmä-, vihannes- tai yhdistelmälaatikon hinta 25 euroa (5-6 kg). Yli 75 euron ostokset toimitetaan maksutta. Toimituspäivät vaihtelevat alueen mukaan.

Vinkatkaa jos tiedätte luomukasvisten toimittajia muualta Suomesta!

5 vastausta to “Lisää luomuvihannestoimituksia”

 1. emmu Says:

  Tampereen seudulla toimii ainakin semmoinen palvelu kuin Luomulaatikko.
  http://kauppa.luomulaatikko.com/

  toiminta-alue: tampere, nokia, ylöjärvi, kangasala, lempäälä ja pirkkala.

  itse en ole vielä palvelua päässyt testaamaan mutta hyvältä näyttää.

 2. elina Says:

  Kiitos vinkistä! Luomulaatikko näyttääkin erittäin hyvältä ja toimivalta palvelulta! Lisäsimme esittelyn myös siitä.

 3. Nimetön Says:

  http://www.samsara.fi/verkkokauppa Pääkaupunkiseudulla kotiinkuljetus.
  Ilmeisesti haettiin vain kotiin kuljetuksia, mutta pitää silti mainita että varmaan jokaisella yliopistolla on oma luomuruokapiirinsä. Jyväskylässä on myös muistaakseni kotiin kuljettava, mutta en nyt löydä sen sivuja.

 4. ulla Says:

  Tuo Samsaran kauppa onkin viimeisimmässä postauksessa, meillä taisi mennä kirjottelut vähän ristiin. Mutta Samsara ei siis toimita vihanneksia eikä hedelmiä vaan pelkästään kuivatuotteita ym. säilyvää sekä leipomotuotteita. Listassa kyllä on otsikot vihanneksille ja hedelmille, mutta ei niitä siellä koskaan ole tietääkseni ollut.

  Itsekään en löytänyt tuota Jyväskylän paikkaa, ainakaan jos sieltä pitäisi voida tilata netistä. Löysin kuitenkin ympäri Suomea sijaitsevia luomuviljelijöitä joilta voi hakea itse tilalta, joillakin oli myös kotiinkuljetus. Tilaukset kuitenkin hoidettava puhelimitse. Kannattaa varmasti selvittää oman paikkakuntansa mahdollisuudet!

  Kuten mainitsit, niin ainakin yliopistoilla ja useimmissa kaupungeissa toimivat jonkinlaiset ruokapiirit ja ainahan voi itse perustaa oman, mikäli kotiinkuljetusta ja spontaanimmin toimivaa nettitilaussysteemiä ei ole tarjolla.

 5. Luomumpi on parempi « Raakaruoka Says:

  […] mahdollisuuksien mukaan satsata luomutuotteisiin ja niiden löytämiseen (ks. ostopaikkoja tästä postauksesta ja linkkilistasta). Rahallinen panostus luomuun on panostusta omaan terveyteen ja olotilaan! On […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: