Erikoistuotteita netistä

by

Varsinkin pääkaupunkiseudun ulkopuolella voi erikoistuotteiden, ns. superruokien ja erilaisten muiden luomutuotteiden hankkiminen olla haastavaa. Tällöin apuun tulee internet. Nettikaupoista voi tilata melkein mitä vain ja yleensä edullisempaan hintaan. Monia kuitenkin epäilyttää voiko siihen todella luottaa, että saa mitä tilaa. Ja mistä ylipäätään voi tilata näitä tuotteita? Esittelenpä nyt muutaman itse käyttämäni kotimaisen putiikin.

ruokaa 035

Vanha tuttuni Samsaran luomukauppa Vantaalla toimittaa minulle niin koiranruoat kuin hammastahnatkin. Valikoima on melko perinteinen, mutta kaikki on luomua. Erilaisten ryynien, siementen, öljyjen, kosmetiikan ja pesuaineiden tilailuun Samsara on hyvä valinta. Myös Samsaran leipomotuotteet kuuluvat tilausvalikoimaan. Tilauksen voi maksaa useamman verkkopankin avulla ja yli 80€ tilaukset toimitetaan pk-seudulla ilmaiseksi kotiin, muualle toimitus tulee postissa tai matkahuollon kautta. Ainakin itse olen saanut aina toimituksen täsmällisesti sovittuna aikana ja minulle on soitettu vielä hieman ennen kuljetuksen saapumista. Mikäli jotakin tilattua tuotetta ei ole ollut, raha on palautettu laatikon mukana.

Hyvinvoinnin tavaratalo on enemmänkin luontaistuotekauppa ja valikoimista löytyy tabletti jos toinenkin. Kosmetiikkaa näyttäisi myös olevan laaja valikoima. Ihan tavallisia luomuruokiakin kuitenkin löytyy. Itse olen tilannut täältä Suomen halvimmat Organic Food Barit eli parhaat raakapatukat. En tosin tiedä millon niitä sitten on teille muille jaossa, tilasin juuri varaston lähes tyhjäksi… Toimitus tulee lähimpään Siwaan tai postiin. Tilauksen saaminen kesti vain pari päivää ja sain sekä tekstiviestejä että sähköpostia tilauksen vastaanottamisesta, toimituksen lähettämisestä ja vielä perille saapumisesta.

CocoVi -nettikauppa on melko uusi tulokas, joka on erikoistunut nimenomaan raakaruokaan ja superruokiin. Täältä voit tilata mm. macaa, raakakaakaota, goji-marjoja, chia-siemeniä ja kookostuotteita. CocoVin tilaus oli kyllä sitä mitä pitikin, mutta sen saaminen kesti kaksi viikkoa, sen etenemisestä tuli nihkeästi tietoa ja erityisesti alkukäsittely tuntui kestävän ja kestävän.  Eli älä hätäänny vaikka mitään ei kuuluisi, tilaus on silti luultavasti tulossa. Bonuksena tyylikkäimmät ja selkeimmät sivut.

Muista tilauspaikoista ei itselläni ole vielä kokemusta, tässä kuitenkin muutaman luomu- ja raakaruokatuotteisiin erikoistuneen nettikaupan linkki:

Ekoilo (myös myymälä Riihimäellä)

Ekolo (myös myymälät Helsingissä ja Jyväskylässä)

Ecodeal

Keho.net

Puhdistamo

Superfoods.fi

Vitaravinne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: